به سایت هیئت نبی اکرم (ص) خوش آمدید.

آدرس:

تهران.محله تختی.خیابان رجایی.خیابان ابریشم. خیابان تختی.کوچه57 .پلاک 7

تلفن تماس:

09124142741

ایمیل:

info@nabieakram.ir

تربیت دینی فرزند و ارتباط او با خدا و ایجاد محبت خدا در دل او

تربیت دینی فرزند و ارتباط او با خدا و ایجاد محبت خدا در دل او

سخنرانی در مورد تربیت دینی فرزند و ارتباط فرزند با خدا و ایجاد محبت خدا در دل فرزند توسط آقای بهرام محسنی نسب در هیئت نبی اکرم (ص) در تاریخ ۹۷/۰۹/۰۹

 

 

دانلود فایل صوتی

 

خلاصه مطالب بیان شده:

رعایت امور اخلاقی باعث خیر و سعادت دنیا و آخرت انسان شده و در او عزت و شادی را ایجاد می‌کند که با هیچ لذت مادی قابل مقایسه نیست. در میان مردم، بزرگ و عزیز شده و در این دنیا و پس از مرگ از او به نیکی یاد می‌کنند. اما رعایت نکردن اخلاق باعث ذلت و تحقیر انسان شده و رابطه انسان را با اصل خود که خداست از بین برده و در میان مردم کوچک و بی‌ارزش می‌شود و بد‌تر اینکه در آخرت با مشکلات و گرفتاری‌های بزرگی مواجه می‌شود.

همه کودکان در ابتدا ذات پاکی دارند این والدین و محیط اطراف آنهاست که با عملکرد غلط، آنها را با امور خطا آشنا کرده و نسبت به امور الهی بی‌تفاوت می‌کنند. والدین و مربیان با توجه به آنچـه در این کتاب در مورد رشد و تربیـت نوجوان بیان می­شود می‌توانند او را به رشد معنوی و اخلاقی برسانند.

در صورتی که والدین نمی­توانند نوجوان را تحت تربیت معنوی قرار دهند باید او را با افراد با ایمان و با تقوا آشنا کنند تا نوجوان به رشد معنوی برسد. چنانچه والدین و مربیان علاوه بر رعایت مطالب بیان شده و برنامه­های عملی ارائه شده در فصل آخر کتاب، نکات زیر را در تربیت نوجوان رعایت کنند نوجوان آنها فردی با ایمان و با اخلاق خواهد شد. إن شاء الله.

عظمت امام علی (ع)

قَالَ رَسُولُ اللَّهِ ص: لَمَّا أُسْرِیَ بِی إِلَى السَّمَاءِ عَهِدَ إِلَیَّ رَبِّی جَلَّ جَلَالُهُ فِی عَلِیٍّ ع ثَلَاثَ کَلِمَاتٍ فَقَالَ یَا مُحَمَّدُ فَقُلْتُ لَبَّیْکَ رَبِّی وَ سَعْدَیْکَ فَقَالَ عَزَّ وَ جَلَّ إِنَّ عَلِیّاً إِمَامُ الْمُتَّقِینَ وَ قَائِدُ الْغُرِّ الْمُحَجَّلِینَ وَ یَعْسُوبُ الْمُؤْمِنِینَ فَبَشِّرْهُ بِذَلِکَ فَبَشَّرَهُ النَّبِیُّ ص بِذَلِکَ فَخَرَّ عَلِیٌّ ع سَاجِداً شُکْراً لِلَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ ثُمَّ رَفَعَ رَأْسَهُ فَقَالَ یَا رَسُولَ اللَّهِ بَلَغَ مِنْ قَدْرِی حَتَّى إِنِّی أُذْکَرُ هُنَاکَ قَالَ نَعَمْ وَ إِنَّ اللَّهَ یَعْرِفُکَ وَ إِنَّکَ لَتُذْکَرُ فِی‏ الرَّفِیقِ‏ الْأَعْلَى‏ فَقَالَ الْمَنْصُورُ ذلِکَ فَضْلُ اللَّهِ یُؤْتِیهِ مَنْ یَشاءُ

از رسول خدا صلى الله علیه و آله نقل کرده که حضرت فرمود: وقتى در شب معراج به آسمان رفتم، خداوند در بارۀ على سه دستور به من داد و فرمود: اى محمد. من گفتم: لبیک. بعد خداوند متعال فرمود: بدرستى که على امام متقین و رهبر پیشانى سفیدهاست (یعنى در اثر عبادت خداوند پیشانیشان نور مى‌دهد) و امیر مؤمنان است. پس این مژده را به او بده. حضرت رسول صلى الله علیه و آله پس از مراجعت از معراج این موضوع را به على علیه السلام فرمود. حضرت به سجده افتاد و بر خداوند شکر گفت، بعد سرش را از سجده برداشته به رسول خدا صلى الله علیه و آله فرمود: این عنایت بیش از قدر من است و من در این جا فراموش نخواهم کرد. حضرت رسول فرمود: بلى، خداوند تو را معرفى مى‌کند و تو به زودى در ملکوت اعلى میان همه ملائکه‌ها شناخته خواهى شد. بعد منصور گفت: اینها فضل خداوند است، به هر که مى‌خواهد عطا مى‌کند.

الأمالی (شیخ صدوق)، ص ۶۱۴، ح ۹