
خصوصیات جمع مذهبی موفق
خصوصیات جمع مذهبی موفق
۱٫ محبت و ارتباط قلبی بین افراد این جمع برقرار باشد.
۲٫ ساختاری در میان این جمع باشد و این جمع بر اساس روشی عمل نمایند این روش با مقیدات مذهبی فرد ارتباط دارد که غالبا لازمه این اتفاق این موضوع است که کسی جهت دهنده این جمع باشد و این روش توسط فردی صورت پذیرد که جایگاه رهبری در میان این جمع را دارد.
۳٫ در میان این جمع سلامت رفتار متناسب با اعتقادات مذهبی آنها حاکم باشد. این سلامت رفتار بستگی به نوع عملکرد و تفکر رهبر این جمع داشته و بستگی به سلامت و تقید تک تک افراد این جمع دارد.
۴٫ افراد این جمع با یکدیگر رفیق بوده و صادقانه در کنار هم با هم ارتباط داشته باشند. از کینه ورزی و حسد و دیگر حالات منفی نسبت به هم پرهیز کنند و محب و خیرخواه هم بوده و برای یکدیگر و رشد و رفع مشکلات یکدیگر تلاش کنند.
۵٫ افراد این جمع از امر به معروف و نهی از منکرهای بیجا که ناراحتی به بار می آورد پرهیز کنند و در این مقوله پخته عمل کنند و بسیاری از مسائل در ارتباط با این موضوع را با هماهنگی بزرگتر آن جمع انجام دهند.
۶٫ افراد اگر عیبی از هم دیدند بپوشانند و اگر می توانند و راههای مطمئنی را می شناسند اقدام به از بین بردن عیوب هم نمایند در غیر این صورت از اقدام در این خصوص صرف نظر کنند.
۷٫ این افراد از ارتباط فقط مذهبی پرهیز کنند و ارتباط خود را تا آنجایی که به مسائل و روابط اعتقادیشان ضرر نمی زند در ابعاد مادی و لذتهای دنیایی ایجاد نموده و افزایش دهند.
۸٫ زمانیکه مشکلی را در یکی از افراد می دانستند که باید با همکاری یکدیگر آن مشکل را حل کنند همه با هم برای حل آن مشکل تلاش کنند.
۹٫ رهبر این جمع نباید چیزی را از دیگران مخفی کند و صاف و صادق در کنار دیگران به زندگی با آنها مشغول باشد و اینطور نباشد که به دیگران اجازه ندهد از حدی به او نزدیکتر شوند و بخواهد چیزهایی را از پنهان کند.