سخنرانی در مورد اهمیت خشنودی و رضایت خدا و راههای رسیدن به آن توسط آقای بهرام محسنی نسب در هیأت نبی اکرم (ص) در تاریخ ۹۸/۱۱/۱۸
احادیث بیان شده در این سخنرانی:
خـداونـد بـه مـردان و زنـان مؤمن بهشتهايى را وعده داده است كه در آنها رودها جارى است و (بهشتيان ) در آنها جاويدانند و نيز خانه هايى نيكو در بهشتهايى جاودان ولى خشنودى خدا از همه برتر است و اين همان پيروزى بزرگ است. قرآن.
ميزان الحكمه، جلد 5، حديث 7332- امام على (ع): خداى تبارك و تعالى چهار چيز را در دل چهار چيز نهفته است: خشنودى خود را در طـاعتش نهفته است ، پس هيچ طاعتى از او را خرد مشمار ، زيرا بسا كه آن طاعت باخشنودى خدا همراه باشد و تو بى خبر باشى.
ميزان الحكمه، جلد 5، حديث 7334- امام على (ع): و شـمـا را بـه پـرهـيـزگـارى سـفـارش كـرد و آن را مـنتهاى خشنودى خود و خواسته اش از بندگان خويش قرار داد.
ميزان الحكمه، جلد 5، حديث 7335- امام على (ع): هيهات ! بهشت خدا را با فريب نمى توان از او گرفت و خشنودى او جز با طاعتش به دست نيايد.
ميزان الحكمه، جلد 5، حديث 7339- روايت شده است كه موسى (ع) گفت: پروردگارا ! مرا از نشانه خشنودى خود از بنده ات خبر ده خداى تعالى به او وحى فرمود: هرگاه ديدى كه من بنده ام را براى طاعت خود آماده و از معصيتم روى گردان مى كنم ، اين نشانه خشنودى من است.
ميزان الحكمه، جلد 5، حديث 7328- امـام عـلـى (ع): سـه چـيز است كه بنده رابه خشنودى خدا مى رساند: استغفار زياد ، فروتنى و صدقه دادن زياد.
ميزان الحكمه، جلد 5، حديث 7338- مـوسى (ع) عرض كرد: اى پروردگار ! مرا به كارى كه خشنودى تو از من در آن است راهنمايى فرما تا بدان عمل كنم ؟ خداوند به او وحى فرمود كه همانا خشنودى من درناخشنودى توست و تو بـر آنـچـه ناخوشش دارى صبر نتوانى كرد موسى عرض كرد: پروردگارا! مرا به آن كار راهنمايى فرما خداوند فرمود: خشنودى من در خرسندى تو به قضاى من است.
ميزان الحكمه، جلد 5، حديث 7342- در حـديـث مـعراج آمده است: هركه براى خشنودى من عمل كند سه خصلت با او همراه كنم: شـكـرى را بـه او بـشـنـاسانم كه با جهل آميخته نباشد و ذكرى را كه با فراموشى نياميخته باشد ومحبتى راكه محبت مخلوقات را بر محبت من ترجيح ندهد.